Förlovningsfotografering på Sofiero i Helsingborg

Såhär mysiga förlovningsporträtt blev det under min förfotografering med härliga Viktor & Maria på slottet Sofiero i Helsingborg bland körsbärsträd och vitsippor tidigare i vår! De bokade mig som bröllopsfotograf och då ingår en sådan här porträttfotografering för att mina par ska få vänja sig vid kameran och för att vi ska få en chans att jobba ihop i god tid före bröllopet.

Vi passade också på att ta lite Save The Date-fotografier med deras bröllopsdatum. Save the date-fotografering och Save the date-kort är en rolig idé, om ni vill meddela era nära och kära att hålla ert bröllopsdatum ledigt innan alla detaljer, som kommer med den officiella bröllopsinbjudan senare är färdiga. 

Förresten... Viktor och Marias charmiga bröllop fotograferade jag i slutet på maj på underbara ön Ven! De bilderna får ni se senare! :-)

forlovningsportratt sofiero helsingborg brollopsfotograf seos photography
forlovningsportratt sofiero helsingborg brollopsfotograf romantic pre wedding castle seos photography
forlovningsportratt sofiero helsingborg save the date autumn fall portrait love rustik brollopsfotograf seos photography
forlovningsportratt sofiero helsingborg magic forest romantic brollopsfotograf seos photography
forlovningsportratt sofiero helsingborg brollopsfotograf seos photography korsbarstrad
forlovningsportratt sofiero helsingborg brollopsfotograf seos photography ringar
forlovningsportratt autumn fall portrait sofiero helsingborg brollopsfotograf seos photography
forlovningsportratt sofiero autumn fall portrait helsingborg brollopsfotograf seos photography

Boka er egen förlovningsfotografering

Vill ni också ha era parporträtt eller förlovningsporträtt fotograferade på Sofiero? Gå till sidan för parfotografering för mer information. Välkomna till Seos Fotografi!

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin