Bildserie: Farväl till rosor

Jag brukade förknippa rosor med bröllop och vackra blomsterarrangemang, nu tänker jag annorlunda på grund av miljön och miljöpåverkan, kort och gott. Det här inlägget är ett tillfälle att säga farväl till rosor, i alla fall inom min fotografverksamhet och mitt företag, då jag slutade använda blommorna till kransar m fl under 2017.

Rosor & andra fantastiska blommor

Och vilken tur att min favoritflorist har en massa andra fantastiska blommor att välja mellan, så att jag ej behöver sakna rosorna. Att de mer vilda och slokande stora och små blommorna hon nyttjar till bl a mina fantastiska blomsterkransar går bättre ihop med mitt varumärke, och min rustika eller smått bohemiska stil är bara en bonus. Min bildserie nedan får hylla rosornas skönhet men även markera att det är dags att gå vidare.

Photographer in Sweden & abroad. Remote digital consultant. #rescuemom.