Bildserie: Farväl till rosor

Jag brukade förknippa rosor med bröllop och vackra blomsterarrangemang, nu tänker jag annorlunda på grund av miljön och miljöpåverkan, kort och gott. Det här inlägget är ett tillfälle att säga farväl till rosor, i alla fall inom min fotografverksamhet och mitt företag, då jag slutade använda blommorna till kransar m fl under 2017.

Rosor & andra fantastiska blommor

Och vilken tur att min favoritflorist har en massa andra fantastiska blommor att välja mellan, så att jag ej behöver sakna rosorna. Att de mer vilda och slokande stora och små blommorna hon nyttjar till bl a mina fantastiska blomsterkransar går bättre ihop med mitt varumärke, och min rustika eller smått bohemiska stil är bara en bonus. Min bildserie nedan får hylla rosornas skönhet men även markera att det är dags att gå vidare.

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin