Familjefotografering hemma

Efter en varm sommar står hösten för dörren och mysiga tider gör entré... För ett tag sedan gjorde jag en mysig familjefotografering med en nära vän och hennes lille son i deras hem i Helsingborg. Mina två favoritbilder blev just favoriter för att jag älskar stämningen i dem, det var så mysigt att bevittna mor och son och deras kvalitetstid samt föreviga denna åt dem som ett minne. Jag brukar ju fotografera utomhus i naturnära läge - men livsstilsfotografering hemma vid familjefotografering var verkligen underbar att testa på, kanske testar igen snart?

familjefotograf helsingborg livsstilsfotografering familj malmo seos fotografi mor son lek bus karlek

Bus, sång & kärlek. Vilken underbar syn under en trygg familjefotografering i hemmet.

familjefotograf helsingborg livsstilsfotografering familj malmo seos fotografi

Skratt & bus: Kvalitetstid mellan mor & son. Livsstilsfotografering hemma är supermysigt!

Inspirerad att få vackra minnesbilder ifrån ditt barns första år i livet i trygg hemmamiljö? Hör av dig till mig genom bokningssidan <3 Boka er familjefotografering här.

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin