Bröllopsporträtt på Drakamöllan

När min kollega Fredrik bad att få med sig en till fotograf till en bröllopsfotografering utomhus på Österlen, var jag inte sen att tacka ja. En fin dag i juli åkte vi på en liten roadtrip för att fotografera Anna & Simon's bröllop på Drakamöllan Gårdshotell.

Bröllopsporträtt i sommarregn

En vackrare plats en ljummen och regnig sommardag är svår att hitta. Drakamöllan ligger en bra bit från vägen mitt ute i den vackra skånska naturen i Degeberga. Omringad av maffiga träd och gröna ängar, dekorerade med mängder av söta små blommor fotograferade jag bilderna ni ser nedan.

Bröllopsdans vid fönstret på vinden

Jag fotograferar ju mestadels mina bröllopsporträtt utomhus men när jag gårdens fantastiska fönster på vinden tänkte jag att jag får bjuda in Anna & Simon att ta en till bröllopsdans framför kameran, skyddade från sommarregnet...

Boka er egen bröllopsfotografering med mig

Om ni söker efter er bröllopsfotograf som kan fotografera delar av er bröllopsdag hittar ni mina paket för bröllopsfotografering här. Eller gå direkt till bokning av en kortare session med bröllopsporträtt för två. Välkomna till Seos Fotografi!

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin