Sommarbröllop på Ven: Viktor & Maria
 

Jag är så glad att Viktor & Maria bokade mig som bröllopsfotograf för sitt sommarbröllop på Hven i Skåne. Jag menar, jag visste ju redan att Ven var en fantastisk ö att besöka; men nu vet jag att ön även är en fantastisk plats för ett kärleksfullt och personligt bröllop nära naturen, omgiven av havet, öppna fält, rapsblommor och ängar. Ett vackert försommarbröllop i maj!

brollopsfotograf-ven-seos-fotografi-hven-bryllup (14).jpg

Reka innan bröllopsfotograferingen

Jag hade varit på Ven ett par dagar innan bröllopet för att reka och hitta de bästa fotoplatserna - och det där motljuset som jag älskar så mycket, så jag visste att vi bara måste avsluta bröllopsdagens fotografering vid syrénbuskar i motljus...

Förberedelser & Porträtt på Nova Harmonia

På bröllopsdagen fångade vi både Marias förberedelser och Viktor och Marias första möte i bröllopskläder (First look-fotografering) på gården Nova Harmonia. Sedan tog vi den coola golfbilen som hade hyrts dagen till ära för att åka och fotografera porträtt före bröllopsceremonin, bland raps, åkrar och ängar.

Vigsel på Tycho Brahe Museet

Vigseln ägde rum på Tycho Brahe Museet i en (avkristnad) kyrka som får alla naturvetenskapsentusiaster att tjoa av glädje. Den är supercharmig, komplett med stjärnhimmel i taket. Brudskålen hade Maria och Viktor planerat i Tycho Brahes trädgårdar, en vacker och lummig plats med fin utsikt intill kyrkan. Här fick alla nära och kära vara med och fira brudparet efter att de hade sagt Ja till varandra, i den vackra Renässansträdgården bland fina paviljonger och äppelträd i full blom.

Bröllopsporträtt vid Pumpans Café

Efter brudskålen åkte vi tillbaka med stopp på några andra fina fotoplatser, bland annat Pumpans Café. De trevliga ägarna lät mig fotografera det nygifta paret vid en vacker äng på deras tomt som stod i full och fluffiga maskrosblommor. Min absoluta favoritplats var dock syrenbuskaget som jag hade planerat att vi skulle stanna vid innan vi åkte till mottagningen och bröllopsmiddagen. som var enastående vackert just för att kvällssolen formligen sipprade över de vackra buskarnas lila blommor. Jag älskar att fotografera bröllopsporträtt i motljus!

brollopsfotograf-ven-seos-fotografi-hven-bryllup.jpg

Bokning: Bröllopsfotograf Ven

Söker ni efter er bröllopsfotograf på Ven och tycker om mina bilder? Se om jag är ledig på ert bröllopsdatum för Venbröllop under bröllopssäsongen 2019/2020.

Ange bådas namn.
Vi vill gärna ha bröllopsfotograf till följande: *
Jag ger er ett förslag på antal timmar utifrån era önskemål.
Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Viktor & Maria, Bröllop på Ven

Planerar ni ert bröllop på Ven?

Tänk att fotografera mysiga bröllop i liten krets, med så mycket charm som Maria och Viktors försommarbröllop på Ven varje sommar? Jag är verkligen glad över att få jobba som bröllopsfotograf och fånga kärleksfulla ögonblick värda att minnas för mina brudpar. Jag blir glad varje gång någon berättar hur mycket de tyckte om sina bilder och det är en fin känsla att veta att jag varit med och skapat något som mina brudpar kommer att ha glädje av i många år framöver, tillsammans med sina familjer och vänner.

 

Photographer in Sweden & abroad. Remote digital consultant. #rescuemom.