Bröllopspaket 3 timmar: Det som är viktigt

Jag erbjuder fyra olika paket för bröllopsfotografering från borgerlig vigsel till heldag. Här är mitt kortaste standardpaket: "Det som är viktigt".

3 timmar: "Det som är viktigt"

Om ni önskar att er bröllopsfotograf bevarar flera av bröllopsdagens stora moment, kan jag rekommendera Det som är viktigt. Upplägget ger er tre timmars sammanhängande bröllopsfotografering.

Vad ingår i fotopaketet?

Tre timmar ger oss tid att fotografera vigseln, porträtt på brudparet och brudskål efter vigseln. Er investering på 10 500 kr ger er minst 50 redigerade bilder per bokad timme i högupplöst, digitalt format. Dessutom får ni välja er favoritbild som ni får som en vacker Fine Art-förstoring på 30x40 på vackert matt fotopapper. 

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin