Bröllopsfotograf Italien 2018/2019

Ta med er bröllopsfotograf till Italien 2018/2019! Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar just ert bröllop. Mina favoritplatser är Polignano a Mare i Apulien och Mattinata/Gargano-halvön, båda i Puglia/Apulien. Jag älskar allting med Italien, maten, språket, naturen, människorna. Italien är verkligen en drömdestination för ett bröllop utomlands. Gillar ni att se äkta känslor och fotografering i naturligt ljus? Då kan jag vara rätt fotograf för ert utlandsbröllop. Lås oss skapa ögonblick värda att minnas!

Tack för att du var med på vår dag...
Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!
— Fina ord från mina kunder...

Bröllopsfotograf i Italien 2018/2019

Planerar ni ett bröllop i Italien under 2018 eller 2019 och önskar vackra fotografier tagna i naturligt ljus? Då kan jag vara rätt bröllopsfotograf för er. Jag brinner för att föreviga livets vackra saker, som glädje och kärlek. Vilka ögonblick önskar ni att bevara från ert bröllopsäventyr i Italien? Utöver förberedelser, ceremoni och porträtt i utomhusmiljöer tar jag självklart också landskapsbilder och detaljbilder som tillsammans visar de små och stora sakerna som gör er bröllopsdag i Italien till det fina minnet den med säkerhet kommer vara.

Romantiskt bröllop i Italien? 

Planerar ni en enkel bohemisk eller rustik vigselceremoni i liten krets med de ni håller kär? Eller är det bara ni två och ett romantiskt utlandsbröllop, "elopement", till en vingård och vackra olivfält? Jag erbjuder fotografering av romantiska och kärleksfulla bröllop från Toscana och Verona i norra Italien till Gargano-halvön i södra Italien. Min fotostil grundar sig i naturligt ljus, drömmer ni om att fotografera era bröllopsporträtt med närhet till strand, hav och klippor, som Italienska Rivieran och byarna Cinque Terre? Jag finns här.

Hur går det till vid bokning? Och vad ingår? 

Vid bokningsförfrågan tar vi alltid ett personligt möte för att planera mer kring ert önskade upplägg. Sedan gör vi även en förfotografering före bröllopet, så att ni får vänja er vid att stå framför kameran när jag fotograferar. Utöver det ingår även minst 300 redigerade och digitalt högupplösta bilder från ert bröllopsäventyr. Dessa levereras cirka fyra veckor efter hemkomst. Vi skriver alltid ett tryggt avtal för alla inblandade och jag erbjuder fakturering.

Boka mig som bröllopsfotograf i Italien

När ert bröllopsdatum, omfång och vigselplatsen är bestämda är det rätt tid för att boka er bröllopsfotograf. När ni gjort en bokningsförfrågan för ert bröllopsdatum och jag är ledig på just er bröllopsdag, bokar vi in ett personligt möte för att lära känna varandra och se om vi är rätt matchade för ett samarbete. Vi får även tillfälle att prata om ert bröllop och era önskemål för er bröllopsdag. Bokar ni nu betalar ni årets avgift även om ni först gifter er nästa år. Det är en av många goda anledningar att vara ute i god tid att välja er bröllopsfotograf. Ibland har jag möjlighet att ta bröllopsbokningar med lite kortare varsel, kontakta mig så hjälper jag er gärna, antingen genom att själv fotografera ert bröllop eller genom rekommendation till en av mina duktiga kollegor med liknande fotostil.

Pris och upplägg unikt för ert bröllop i Italien

Varje bröllop är unikt. Er investering för ert Italienbröllop börjar på 15 000 kr. Jag bokar allting inkl resa och boende om ni inte ordnar boendet på samma gård som ni gifter er på etc, och den ligger långt ut på landet. Jag rekommenderar er att boka in två övernattningar så blir det god marginal för ankomst och ingen brådskande avresa på er bröllopsdag. Särskilt bra om ni önskar att ha med fotografen på hela bröllopsdagen inklusive porträtt i motljus och solnedgång och självklart den härliga bröllopsfesten! Två nätter är en trygg investering, då vet ni att jag är på plats dagen före bröllopet, och så finns det gott om tid för mig att lära känna omgivningarna och ljuset inför er bröllopsdag. Det brukar uppskattas att få bilder från familjeumgänge och vännerna dagen före bröllopet eller vid frukost & brunch dagen efter.

Vänj er vid kameran

Ni behöver ej vara vana vid att bli fotograferade. En mysig förfotografering med tid för er två i mer avslappnad stil ingår alltid i mina bröllopspaket. Det ger oss möjlighet att jobba ihop redan före er bröllopsdag och ni får vänja er vid att stå framför kameran!

Högupplösta bröllopsfotografier

 Jag levererar minst 100 redigerade bröllopsfotografier i digitalt högupplöst format runt fyra veckor efter ert bröllop i vackra Italien. En webbupplöst version av varje bild som lämpar sig för webbpublicering ingår i paketet. Ni får dessutom en liten tjuvkik på ett par bilder redan dagarna efter bröllopet!

Fotoalbum och tavlor som minne

Vid önskemål erbjuder jag mina brudpar möjligheten att köpa till en vacker fotobok med fotominnen från bröllopsdagen. Utöver fotoboken till brudparet är det ofta uppskattat att ge mindre album som gåva till svärföräldrar eller brudtärnor. Jag beställer mina fotoprodukter av en fantastisk leverantör som använder sig av vackert matt fotopapper av syrafritt material för lång hållbarhet. Samma leverantör erbjuder vackra fototavlor på hållbart fotopapper med matt yta om 30 x 40 cm eller större.

Hur möttes ni? Vad tilltalade er med just mina fotografier? Hur många nära och kära kommer ni att dela er bröllopsdag med? Åker ni på bröllopsresa i anslutning till bröllopsdagen?
Exempelvis via Google, Facebook, eller rekommendation?

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin