Bröllopsfotograf Italien 2019/2020

Ska ni gifta er i Italien 2019/2020? Gillar ni att se äkta känslor och önskar även fotografering i naturligt ljus? Då kan jag vara rätt fotograf för ert utlandsbröllop. När ni bokar mig som bröllopsfotograf till ert Italienbröllop får ni ett unikt upplägg som passar just era bröllopsplaner; oavsett om ni rymmer för en Italien-elopement vid kusten och öarna eller firar med era nära och kära på en vingård omgiven av olivträd. 

Bröllopsfotografering. Medelhavsbröllop från min portfolio.

Bröllopsfotograf för Italienbröllop

Jag har besökt många platser i Italien och har bland annat besökt Apulien, älskar speciellt Polignano a Mare och Mattinata / Gargano-halvön. Maten, språket, människorna, allt det där älskar ni redan så nu ska vi bara se om ni också tycker om min bildstil? Jag fotograferar helst i naturligt ljus omgiven av vacker natur och med människor som älskar varandra framför kameran. Addera er härliga familj och era fina vänner, så har ni början på receptet för en lyckad bröllopsdag!

Bröllopsbilder & Fin Tavla

Jag levererar minst 50 bilder per bokad timme under bröllopsdagen och alla bilder levereras färdigredigerade på ett fint och personligt USB-minne. Bildfilerna är högupplösta så att ni själva kan välja vilka bilder ni önskar framkalla. Er favoritbild får ni dessutom som en vacker Fine Art-förstoring som bröllopsgåva av mig när ni väljer att boka Seos Fotografi till ert bröllopsäventyr i Italien, under 2019 och 2020. Er investering börjar på 15 000 kr inkl flyg. Boende en natt före och efter eventet tillkommer och bokas enligt överenskommelse. Assistent ingår, hen avlastar under dagen och kan ibland erbjuda en annan vinkel eller vid önskemål små videoklipp, medan jag fotograferar ert rustika Italienbröllop. Borgerlig eller kyrklig vigsel i Rom, eller utanför städerna, i Toskana, på vingård eller vid kusten / havet på stranden? Skriv till mig så börjar vi planera!

Bröllopsfotografering Utomhus

Jag brinner för mina härliga brudpar, naturliga bilder (gärna i motljus!) och att föreviga livets vackra stunder av glädje och kärlek. Vilka ögonblick önskar ni att bevara från ert bröllopsäventyr i Italien? Utöver förberedelser, ceremoni och porträtt i utomhusmiljöer tar jag självklart också landskapsbilder och detaljbilder som tillsammans visar de små och stora sakerna som gör er bröllopsdag i Italien till det fina minnet den med säkerhet kommer vara. Bröllopsfotograferingen avslutas inte förrän alla har börjat festa! :-)

Tack för att du var med på vår dag...
Bilderna är verkligen fantastiska, tack så mycket!
— Fina ord från mina kunder...

Rustikt eller bohemiskt bröllop i Italien?

Planerar ni en enkel, bohemisk eller rustik vigselceremoni i liten krets med de ni håller kär? Eller bara ni två och ett romantiskt utlandsbröllop? Jag erbjuder fotografering av romantiska och kärleksfulla bröllop från Toscana och Verona i norra Italien till Gargano-halvön i södra Italien. Ni kanske t o m funderar på Sardinien eller Sicilien? Min fotostil grundar sig i naturligt ljus. Drömmer ni om bröllopsporträtt med närhet till strand, hav och klippor, som Italienska Rivieran och byarna Cinque Terre? Jag finns här.

Hur möttes ni? Vad tilltalade er med just mina fotografier? Hur många nära och kära kommer ni att dela er bröllopsdag med? Åker ni på bröllopsresa i anslutning till bröllopsdagen?
Exempelvis via Google, Facebook, eller rekommendation?

FAQ: Boka mig som bröllopsfotograf i Italien

1. Vi är inte vana vid att stå framför kameran...

Ni behöver ej vara vana vid att bli fotograferade. En mysig förfotografering med tid för er två i mer avslappnad stil ingår alltid i mina bröllopspaket. Det ger oss möjlighet att jobba ihop redan före er bröllopsdag och ni får vänja er vid att stå framför kameran!

2. Hur går det till vid bokning? Och vad ingår? 

Vid bokningsförfrågan tar vi alltid ett personligt möte för att planera mer kring ert önskade upplägg. Sedan gör vi även en förfotografering före bröllopet, så att ni får vänja er vid att stå framför kameran när jag fotograferar. Utöver det ingår även minst 50 bilder per timme från ert bröllopsäventyr. Dessa levereras cirka fyra veckor efter hemkomst på fint USB.

3. När bör vi boka vår bröllopsfotograf 2019/2020?

När ert bröllopsdatum, omfång och vigselplatsen är bestämda är det rätt tid för att boka er bröllopsfotograf. När ni gjort en bokningsförfrågan för ert bröllopsdatum och jag är tillgänglig på just er bröllopsdag, bokar vi in ett personligt möte för att lära känna varandra och se om vi är rätt matchade för ett samarbete. Vi får även tillfälle att prata om ert bröllop och era önskemål för er bröllopsdag.

Bokar ni nu betalar ni årets avgift även om ni först gifter er nästa år. Det är en av många goda anledningar att vara ute i god tid att välja er bröllopsfotograf. Ibland har jag möjlighet att ta bröllopsbokningar med lite kortare varsel, kontakta mig så hjälper jag er gärna, antingen genom att själv fotografera ert bröllop eller genom rekommendation till en av mina duktiga kollegor med liknande fotostil.

4. Vad kostar Seos Fotografi som bröllopsfotograf i Italien?

Varje bröllop är unikt. Er investering börjar på 15 000 kr inkl flyg för att boka mig som fotograf till ert Italienäventyr. Jag bokar sedan även boende*, så ni slipper tänka på det, allting faktureras smidigt ihop och ni får gärna delbetala på två tillfällen. *Vid utlandsbröllop bokar jag alltid två nätters övernattning, en före bröllopet och en natt efter, om inte annat överenskommits. Då blir det god marginal för ankomst och ingen brådskande avresa på er bröllopsdag.

Särskilt bra om ni önskar att ha med fotografen på hela bröllopsdagen inklusive porträtt i motljus och solnedgång och självklart den härliga bröllopsfesten! Och så finns det gott om tid för mig att lära känna omgivningarna och ljuset inför er bröllopsdag... Det brukar uppskattas att få bilder från familjeumgänge och vännerna dagen före bröllopet eller vid frukost & brunch dagen efter, önskar ni det är det bara att säga till vid vårt möte!

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin