Bröllopsfotograf med dokumentär stil?

Att som bröllopsfotograf dokumentera bröllop är att fotografera det som sker, som det är. I min personliga stil, som är nostalgisk och romantisk och gärna helt utomhus. Även om ni gifter er på Österlen. En varm sommardag i juli. Med massor av regn.

 
brollopsfotografering-sommar-regn-romantiska-brollopsportratt-utomhus-seos-fotografi-dokumentär-stil.png
 

Att dokumentera livet. Det är egentligen så det började. Innan jag började jobba som fotograf bevarade jag vardagen i bildform under många års tid. Mina allra första polaroidbilder är ögonblick ur vardagen. De visar två kära familjemedlemmar en varm sommardag i Tyskland.

Att dokumentera bröllop. En dokumentär fotostil framför arrangerade bilder. Är det bildstilen ni är ute efter för er bröllopsfotografering? Skriv till mig. Låt mig berätta er bröllopshistoria.

 
brollopsfotografering-juli-regn-landet-hästar-utomhus-seos-fotografi-dokumentär-stil.png
 

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin