Borgerlig Vigsel i Malmö 2018

Planerar ni en borgerlig vigsel i Malmö under 2018? Om ni har bestämt ert datum är det dags att boka er fotograf för er borgerliga vigsel och era bröllopsporträtt. Bra fotoplatser i Malmö är Kungsparken, Öresundsparken eller stranden på Ribban. Jag utgår ifrån Vellinge kommun.

 
 

Fotograf för borgerlig vigsel i Malmö & Vellinge

På Seos Fotografi väljer du mellan två fotopaket: Vigsel & Bröllopsporträtt eller enbart Bröllopsporträtt. Vi tar bröllopsporträtt i anslutning till vigseln i en park eller på stranden i Malmö eller Vellinge.

 

Vigsel & Porträtt
(Malmö & Vellinge)

 • planeringssamtal 
 • vigsel & porträtt
  (cirka 2 timmar)
 • 50 digitala bilder
 • 1 exklusiv förstoring

7 000 kr
inkl moms

Bröllopsporträtt
(Malmö & Vellinge)

 • planeringssamtal 
 • bröllopsporträtt
  (45-60 minuter)
 • 10 digitala bilder
 • 1 förstoring till er

4 500 kr
inkl moms

 
 

Är ert datum ledigt? Gör en förfrågan här:

Det finns ett begränsat antal vigseldatum för borgerliga bröllop. Se om jag är tillgänglig:

Vi vill bli fotograferade... *

Borgerlig vigsel på Rådhuset i Malmö

Borgerlig vigsel på Rådhuset i Malmö 2018 anordnas varje lördag mellan kl 12 och 14, samt på Midsommarafton (en fredag). Fotografering sker så med vanligtvis dagtid. Om ni hellre vill ta era bröllopsporträtt innan solnedgången kan ni säga till om det under vårt planeringssamtal.

Bildleverans efter er borgerliga vigsel

Era bilder redigeras och skickas till er i ett privat digitalt galleri. Filerna är högupplösta så att ni kan framkalla era bilder enligt önskemål; t ex via Qpix som har bra kvalité och priser.

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, Lund
 

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin