Borgerlig Vigsel i Malmö 2019: Seos Fotografi

Planerar ni en borgerlig vigsel i Malmö under 2019? Om ni har bestämt ert datum är ni redo för att boka er fotograf till vigseln med. Boka nu så ingår även porträtten efteråt!

 
 

Bröllopsfotograf Rådhuset i Malmö: Borgerlig vigsel

Bokar ni mig som bröllopsfotograf för er borgerliga vigsel i Malmö på Rådhuset under 2019 ingår porträtt i anslutning till vigseln vid Rådhuset i stadsmiljö eller Kungsparken.

Detta ingår i er bokning, 60 min:

  • Samtal/Möte/Skype

  • Borgerlig Vigsel

  • Porträtt efteråt

  • 50 digitala bilder

4 850 kr inkl moms
Paket från 2 tim
här

Borgerlig vigsel på Rådhuset

Borgerlig vigsel på Rådhuset i Malmö under 2019 anordnas varje lördag mellan kl 12 och 14, samt på Midsommarafton. Fotografering sker så med vanligtvis dagtid.

Bildleverans: Borgerlig vigsel

Era bilder redigeras och skickas i ett privat digitalt galleri. Bildfilerna är högupplösta så att ni kan framkalla era bilder, t ex via Qpix!


Är ert datum ledigt?
Gör en förfrågan här:

Det finns ett begränsat antal vigseldatum för borgerliga bröllop. Se om jag är tillgänglig:

Vi fotograferades av Jasmin inför + på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina + hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med + alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, Lund

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin