Borgerlig vigsel i Malmö

Planerar ni en borgerlig vigselceremoni i Malmö? Detta fotopaket passar exempelvis brudpar som planerar en borgerlig vigsel på Rådhuset i Malmö. Enligt önskemål fotograferar jag både vigsel och porträtt, i sådana fall mötas vi utanför vigselplatsen på bröllopsdagen. Eller så kan ni boka enbart bröllopsporträtt. I så fall möts vi precis efter vigseln och tar era bröllopsporträtt utomhus när ni är nygifta. Era porträtt fotograferas stan eller på stranden vid Ribban. Ni får kvalitetstid och ett gäng fina bilder som nygifta innan ni fortsätter dagen.

Boka ert datum så snart som möjligt. För tillfället anordnas borgerlig vigsel på Rådhuset varje lördag mellan kl 12 och 14. Fotograferingen sker vanligtvis dagtid. Om ni hellre vill ta era bröllopsporträtt innan solnedgången kan ni skriva det vid bokningstillfället, så tar vi fram ett upplägg för just er bröllopsdag! Det ger även chans att fånga det vackra motljuset!

Vad ingår i paketet för borgerlig vigsel?

Här ingår 1,5 timmars fotografering av borgerlig vigsel och bröllopsporträtt samt 35-50 redigerade bilder i högupplöst digitalt format som skickas till er i ett privat bildgalleri.

Enbart bröllopsporträtt & minst 35 digitala bilder. 
Pris: 5000 kr inkl moms

Vigsel + bröllopsporträtt & minst 50 digitala bilder. 
Pris: 6500 kr inkl moms

Bonusgåva! Boka nu och få er favoritbild som en Fine Art-förstoring på hållbart fotopapper. Mina kunder väljer antingen en enda bild eller kombinerar sina två eller tre favoritbilder som sätts ihop till ett kollage på bakgrunden av tavlan som är 30 x 40 cm stor. Boka nedan!

Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Maria & Viktor, Lund

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin