Beloved-fotografering i Malmö

En fotografering med mig. Mitt sätt att fotografera går ut på att fånga naturliga känslor och ögonblick utomhus i naturligt ljus. Här blev jag fångad av en fotokollega medan jag instruerar Rebecka och Anders under en kurs i Beloved-fotografering vid Öresundsparken på Ribban i Malmö. En workshop som jag bjöd in till hemma hos mig, ledd av underbara Moment Design-läraren, Linda Rehlin.

Naturliga porträttfotograferingar med Seos Fotografi. Foto av Linda Rehlin

Naturliga porträttfotograferingar med Seos Fotografi. Foto av Linda Rehlin

Min vän Beckis och hennes fina sambo hade precis avslöjat att de väntar tillökning. Det var så mysigt att inte bara få fotografera dem, utan också ge lilla grynet i magen lite välförtjänt uppmärksamhet. Beloved är ett roligt upplägg dom jag har börjat lära mig och sedan kombinerat med mitt eget sätt att fotografera. Kort och gott går det ut på att inte säga åt mina kunder hur de ska agera utan att med hjälp av olika inviter få tillfälle att fånga härliga stunder helt naturligt.

beloved par portratt karlek seos fotografi malmo ribban
beloved par portratt karlek seos fotografi malmo ribban
beloved par portratt karlek seos fotografi malmo ribban

Beloved kan vara romantiskt, roligt eller väldigt känslosamt. Jag anpassar mig alltid efter mina par och familjer, eftersom en fotografering med mig ska vara en härlig upplevelse man gärna vill se tillbaka på när man ser på sina fototavlor eller bläddrar i ett album från fotograferingen. 

För bokning och mer information, gå till porträttfotografering för par här och min lyxiga gravidfotografering här.

beloved par portratt gravid karlek seos fotografi malmo ribban
beloved par portratt gravid karlek seos fotografi malmo ribban
beloved par portratt gravid karlek seos fotografi malmo ribban

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin