Babyshower-Present: Tips & Rabattkod

Söker du efter tips på en bra present till Babyshower? Lägg ihop till en uppskattad present hela gänget och ge din gravida syster, vän eller kollega en helt oförglömlig upplevelse i present på hennes Babyshower: En gravidfotografering i vacker miljö och fantastiska minnen av tiden som gravid, full av kärlek, förväntan och längtan inför bebisens ankomst.

Babyshower-present: Gravidfotografering

Hon får låna en vacker långklänning och kan bära en blomsterkrans av äkta blommor, sedan fotograferar vi härliga gravidporträtt i naturligt ljus. Dessutom ingår en fin gåva som bonus: en förstoring av favoritbilden från gravidfotograferingen. Läs mer om gravidfotografering eller gå till sidan för presentkort.

 
 

Baby Shower i Malmö, Vellinge eller Trelleborg?

Om ni ska hålla en Baby Shower i Malmö eller Vellinge kommun och Trelleborg och söker efter en duktig och engagerad eventkoordinator, kan jag tipsa om min samarbetspartner Linda på WE FIX Party Planning. Det ingår koordinator, dekoration, lekar, blöjtårta och gåva till gästerna, enligt önskemål. Allt för en stressfri babyshower, en överraskning för den blivande mamman och alla fina gäster som vill fira ankomsten av den nya babyn och lyckönska den blivande familjen. Ange SEOSFOTO vid bokning och få 10% rabatt på alla tjänster på We FIX hemsida här. Varsågoda hjärtan!

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin