Smygtitt från Anya & Daniels bröllop i Småland

English below. En förhandstitt från en mysig bröllopsfotografering i Sandsjö, Småland omgiven av vacker natur. Anya & Daniel är så fina och kärleksfulla och jag är väldigt glad att de valde att boka mig som bröllopsfotograf. Jag är tacksam över att få dela så speciella ögonblick med mina brudpar och deras närmaste, som i detta fallet kom från Sverige, Polen och Australien! <3

We spent the weekend in the countryside of Sweden to capture Anya & Daniel's intimate wedding in Småland! I really love to photograph wedding portraits outdoors here in Sweden, surrounded by our beautiful nature...

brollopsfotograf-smaland-seos-fotografi-sweden-wedding-photographer
brollopsfotograf-smaland-seos-fotografi-sweden-wedding-photographer
brollopsfotograf-smaland-seos-fotografi-bridal-portrait-outdoor-wedding-sweden
Vi fotograferades av Jasmin inför och på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och hon var fantastisk att jobba med. Initiativtagande, lätt att ha att göra med och alltid positiv. Kändes väldigt tryggt!
— Hälsningar från ett av mina brudpar :-)

Hej fina du! Jag heter Jasmin, bor i Malmö och fotograferar porträtt och bröllop i Sverige och utomlands. Utöver fotografi och familjetid på stranden tycker jag om konserter och mat. Dessa avnjuter jag helst på resande fot i gott sällskap. Jag älskar hundar!

Jag älskar att fånga små och stora ögonblick ur livet som blir till minnen att hålla kär. Mina första två fotografier som jag tog för över 20 år sedan visar min pappa och farmor. De betyder så mycket för mig och påminner mig om min kärlek för fotografin som har följt mig på min livsväg sedan dess. Hjärtligt välkommen hit! Kram från mig, Jasmin