Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet

Seos Fotografi bakom kameran

Vad roligt att du är här! Jag heter Jasmin och du hittar mig allt som oftast nära stranden, mat, hundar eller bakom min Nikon-kamera, sökandes efter motljus. När jag inte fotograferar bröllop och porträtt arbetar jag även som SEO-konsult och hyr ut gravidklänningar till fotografer.

Home is where the heart is

Jag älskar att resa och är väl lite av en globetrotter, både till själen och rötterna då min pappa är tysk. Sedan 2016 är jag återigen bosatt i Malmö efter studier i Jönköping och Singapore, några vändor till Australien samt ett par år på en dansk byrå. Nu utgår jag ifrån Västra hamnen i Malmö eller fina Höllviken.

Ögonblick.

Jag älskar verkliga stunder av kärlek och skratt. Målet med mina fotograferingar är alltid en fin upplevelse och kvalitetstid för er framför kameran. Njut av ögonblicket, jag bevarar minnet åt er! Vid gravidporträtt, borgerlig vigselbröllop och kärleksporträtt utomhus, gärna i magiskt motljus.

Livet.

2012 träffade jag min Norrlänning medan vi båda två var på vår utbytestermin i fantastiska Singapore. Förutom att fotografera och umgås med nära och kära tycker jag om god mat, livemusik och att resa. Speciellt till Australien eller Italien. Eller mystiskt vackra Island...

Minnen.

Jag har fortfarande mina två första fotografier tagna över 20 år sedan. De små polaroidramarna visar min pappa och min mormor, och de betyder så mycket för mig! De påminner mig om min kärlek för fotografering som har följt min livsväg sedan de togs.

Kärlek.

Livet är värdefullt och kärlek bör firas. Jag fäller ofta några tårar för kärleken, glädjen och livets vackra stunder. Jag är en väldigt nostalgisk person. Det är karaktärsdrag som definitivt yttrar sig i mitt fotograferande och min redigeringsstil. Stora ch små ögonblick som blir värdefulla minnen. Välkommen till Seos Fotografi!

Kram,
Jasmin

Medan ni upplever ögonblicket, bevarar jag minnet åt er.
— Min Filosofi
Welcome! Read on and enjoy getting to know a little bit more about the woman behind the cam.

Seos Fotografi är registrerad för moms & f-skatt.