Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet

Jasmin bakom kameran

Bakom kameran och Seos Fotografi står jag, Jasmin, och du hittar mig allt som oftast i närheten av mat, hundar, bra musik, stranden, sökandes efter det perfekta motljuset...
[Read in English here. ]

Äkta känslor.

Jag älskar äkta känslor och verkliga stunder av kärlek och skratt. När jag fotograferar er får ni främst interagera med varandra, inte posera. Målet med mina fotograferingar är alltid en fin upplevelse och kvalitetstid för er framför kameran. Njut av ögonblicket, jag bevarar minnet åt er! Jag fotograferar allra helst utomhus i naturligt ljus.

Där hjärtat är hemma.

Förutom att fotografera och umgås med nära och kära tycker jag om god mat, livemusik och att resa. Speciellt till Italien. Eller mystiskt vackra Island... Sedan 2016 är jag återigen bosatt i Malmö efter studier i Jönköping och Singapore där jag träffade min älskade Norrlänning och sambo, efter några vändor till Australien samt ett par år på en dansk byrå. Nu utgår jag ifrån Västra hamnen i Malmö.

Värdefulla ögonblick.

Jag fångar er kärlek, glädje och livets vackra stunder. Jag är en nostalgisk person och det är ett karaktärsdrag som definitivt yttrar sig i mitt fotograferande och min något mörkare redigeringsstil. Jag älskar stora och små ögonblick som genom mitt kreativa skapande får blir värdefulla minnen för dig som kund, medan ni är upptagna med att vara i nuet och njuta.

Viktiga minnen.

Jag har fortfarande kvar mina första två fotografier tagna över 20 år sedan. De små polaroid-ramarna visar min pappa och min farmor, som betydde så mycket. Bilderna påminner om att min kärlek för fotografi följt min livsväg sedan de togs, även om jag inte tänkte på det förrän långt senare...

Om Seos Fotografi
Om Seos Fotografi
Fotograf Jasmin Erhorn: Seos Fotografi
Medan ni upplever ögonblicket, bevarar jag minnet åt er.
— Min Filosofi
Om Seos Fotografi

Fotografering vid alla årstider...