Capturing outdoor weddings & maternity portraits in natural light
Medan ni upplever ögonblicket, bevarar jag minnet åt er.
— Min Filosofi

Välkommen hit! 

Välkommen till Seos Fotografi! Jag heter Jasmin och du hittar mig allt som oftast bakom min Nikon, nära stranden, sökandes efter det fina motljuset vår vackra natur bjuder på! Jag är fotograf och arbetar med digital kommunikation och strategi när jag inte fotograferar. Jag bor i Malmö men känner mig oftast som världsmedborgare. Jag har rötter i både Tyskland och Frankrike, är trespråkig och har bott i Tyskland, Singapore och Australien.

Äkta Ögonblick

Jag älskar verkliga stunder. Verkliga stunder av kärlek och skratt, medan ni njuter av ögonblicket, bevarar jag minnet åt er. Jag fotograferar kärleksporträtt och utomhusbröllop i naturligt ljus nära havet eller stranden, skogen eller ängar med fint motljus. Gå till utomhusbröllop här eller Italienbröllop här.

Mer Familjetid

2012 träffade jag min Norrlänning medan vi båda två var på utbytestermin på NUS i underbara Singapore. Förutom att fotografera och umgås med nära och kära tycker jag om god mat, livemusik och att resa. Speciellt till Australien... Jag älskade även Sydostasien, Fuerteventura (magiskt ljus!) och mystiska Island.

Minnesvärt <3

Jag har fortfarande mina två första fotografier tagna över 20 år sedan. De små polaroidramarna visar min pappa och min mormor, och de betyder så mycket för mig! De påminner mig om min kärlek för fotografering som har följt min livsväg sedan de togs.

känslorna ute

Livet är värdefullt och kärlek bör firas. Jag fäller ofta några tårar för kärleken, glädjen och livets vackra stunder. Jag är en väldigt nostalgisk person. Det är karaktärsdrag som definitivt yttrar sig i mitt fotograferande och min redigeringsstil. Ett ögonblick som upplevts med äkta känslor, blir till ett värdefullt minne.

Kram,
Jasmin

Welcome! Read on and enjoy getting to know a little bit more about the woman behind the cam.