För ögonblick värda att minnas

Jasmin bakom kameran

[Read this post in English here.Bakom kameran och Seos Fotografi står jag, Jasmin Erhorn Söderling. Förutom att fotografera och umgås med nära och kära tycker jag om god mat, livemusik och att resa. Speciellt till Italien. Eller mystiskt vackra Island... Sedan 2016 är jag återigen bosatt i Malmö efter studier i Jönköping och Singapore där jag träffade min älskade Norrlänning och sambo, efter några vändor till Australien samt två år på en dansk webbyrå.

Jag är fotograf i Skåne län samt utomlands. Sedan maj 2018 utgår jag från Vellinge kommun, närmare bestämt Västra Ingelstad och tar precis som förut uppdrag i både Malmö och Höllviken. Du hittar mig allt som oftast i närheten av god mat och gosiga hundar eller sökandes efter fint motljus...

Ni får njuta av nuet: Min fotostil

Jag fångar er kärlek, glädje och livets vackra stunder. Jag är en nostalgisk person och det är ett karaktärsdrag som visar sig i mitt fotograferande och mörkare toner med dova färger i min redigeringsstil. Jag älskar stora och små ögonblick som genom mitt kreativa skapande får blir värdefulla minnen för mina kunder: Medan ni får vara i nuet och njuta fångar jag era minnen.

Äkta känslor: Fotografering med mig

Med stöd och vägledning från mig får ni en rolig stund och tid för varandra, med mindre posering = Det ger er minnen av äkta ögonblick, vi skippar det opersonliga och 'perfektion'. Jag älskar verkliga stunder av kärlek och skratt. När jag fotograferar er får ni interagera med varandra, målet för mig är en fin upplevelse och kvalitetstid för er som är framför kameran. Jag fotograferar ute i naturligt ljus.

Om Seos Fotografi

Viktiga minnen.

Jag har fortfarande kvar mina första två fotografier tagna över 20 år sedan. De små polaroid-ramarna visar min fina pappa och min farmor, som betydde så mycket. Bilderna påminner om att min kärlek för fotografi följt min livsväg sedan de togs, även om jag inte tänkte på det just då...

Medan ni upplever ögonblicket, bevarar jag minnet åt er.
— Min Filosofi

Fotografering vid alla årstider...