Bevarar era minnen kärlek, glädje och livet

Jasmin bakom kameran

Bakom kameran och Seos Fotografi står jag, Jasmin, och du hittar mig allt som oftast i närheten av mat, hundar, bra musik, stranden eller sökandes efter det perfekta motljuset...
[Read in English here. ]

Seos Foto bakom kameran, bröllopsfotograf på Anya & Daniels sommarbröllop i Småland.

Seos Foto bakom kameran, bröllopsfotograf på Anya & Daniels sommarbröllop i Småland.

Där hjärtat är hemma.

Förutom att fotografera och umgås med nära och kära tycker jag om god mat, livemusik och att resa. Speciellt till Australien eller Italien. Eller mystiskt vackra Island... Sedan 2016 är jag återigen bosatt i Malmö efter studier i Jönköping och Singapore där jag träffade min älskade Norrlänning och sambo, efter några vändor till Australien samt ett par år på en dansk byrå. Nu utgår jag ifrån Västra hamnen i Malmö och fina Höllviken.

Medan ni upplever ögonblicket, bevarar jag minnet åt er.
— Min Filosofi

Ögonblick.

Jag älskar verkliga stunder av kärlek och skratt. När jag fotograferar er får ni främst interagera med varandra, inte posera. Målet med mina fotograferingar är alltid en fin upplevelse och kvalitetstid för er framför kameran. Njut av ögonblicket, jag bevarar minnet åt er! Jag fotograferar allra helst utomhus i naturligt ljus.

Livets goda stunder.

Jag fångar er kärlek, glädje och livets vackra stunder. Jag är en nostalgisk person och det är ett karaktärsdrag som definitivt yttrar sig i mitt fotograferande och min något mörkare redigeringsstil. Jag älskar stora och små ögonblick som genom mitt kreativa skapande får blir värdefulla minnen för dig som kund, medan ni är upptagna med att vara i nuet och njuta.

Om Seos Fotografi

Värdefulla minnen.

Jag har fortfarande kvar mina två första fotografier tagna över 20 år sedan. De små polaroidramarna visar min pappa och min farmor, som betydde så mycket för mig.  Bilderna påminner mig om min kärlek för fotografi som har följt min livsväg sedan de togs, även om jag inte tänkte på det förrän långt senare.