För ögonblick värda att minnas

Jasmin bakom kameran

Bakom kameran och Seos Fotografi står jag, Jasmin Erhorn Söderling. Förutom att fotografera och umgås med nära och kära tycker jag om god mat, livemusik och att resa. Speciellt till Italien. Eller mystiskt vackra Island.

Sedan 2016 är jag återigen i krokarna, efter studier i Jönköping och Singapore där jag träffade min älskade Norrlänning och sambo, efter några vändor till Australien samt två år på en dansk webbyrå. Du hittar mig allt som oftast i närheten av god mat och gosiga hundar eller sökandes efter fint motljus.

Jag fotograferar i hela Skåne samt utomlands på förfrågan. Jag har tidigare fotograferat bröllop i Småland. Tidigare hade jag min bas i Västra hamnen i Malmö. Sedan maj 2018 utgår jag från Vellinge kommun, närmare bestämt Västra Ingelstad och jag tar precis som förut uppdrag i både Malmö, Lund, Helsingborg och hela Vellinge samt kringliggande orter. Jag har även fotograferat bröllop på Ven.

 
  Familj. Augusti 2018 adopterade vi lilla Ollie från Irland med hjälp av Hundar utan hem, en organisation som jag och så med Seos Fotografi stöttar aktivt. #rescuemom

Familj. Augusti 2018 adopterade vi lilla Ollie från Irland med hjälp av Hundar utan hem, en organisation som jag och så med Seos Fotografi stöttar aktivt. #rescuemom

 

Fotografering med mig

Med stöd och vägledning från mig får ni en rolig stund och tid för varandra, med mindre posering = Det ger er minnen av äkta ögonblick, vi skippar det opersonliga och 'perfektion'. Jag älskar verkliga stunder av kärlek och skratt. När jag fotograferar er får ni interagera med varandra, målet för mig är en fin upplevelse och kvalitetstid för er som är framför kameran. Jag fotograferar ute i naturligt ljus.

Medan ni upplever ögonblicket, bevarar jag minnet åt er.
— Min Filosofi
Om Seos Fotografi

Viktiga minnen för livet

Jag har fortfarande kvar mina första två fotografier tagna över 20 år sedan. De små polaroid-ramarna visar min fina pappa och min farmor, som betydde så mycket. Bilderna påminner om att min kärlek för fotografi följt min livsväg sedan de togs, även om jag inte tänkte på det just då...

Fotograf Jasmin Erhorn: Seos Fotografi

Njut av tid för er två

Jag fångar er kärlek, glädje och livets vackra stunder. Jag är en nostalgisk person och det är ett karaktärsdrag som visar sig i mitt fotograferande och mörkare toner med dova färger i min redigeringsstil. Jag älskar stora och små ögonblick som genom mitt kreativa skapande får blir värdefulla minnen för mina kunder: Medan ni får vara i nuet och njuta fångar jag era minnen.